PATRICK VAN BALKOM

LOOPSCHEMA’S

Of je nu een recreatieve sporter bent of topsporter, het is altijd belangrijk om een gebalanceerd schema te hebben. Dit voorkomt blessures en overbelasting, het zal je helpen jezelf te verbeteren en zorgt voor variatie, plezier en motivatie in wat je doet.

Door mijn ervaring met mijn eigen trainingen en het geven van training op recreatief en topsport niveau kan ik voor iedereen een passend schema maken. Dit geldt voor sporters die graag een marathon willen lopen, sneller willen sprinten, gewoon fitter willen worden, af willen vallen of die een betere technische en/of conditionele basis willen voor bijvoorbeeld een spelsport.

Begeleiding begint altijd met een eerste intakegesprek. In dit gesprek zullen onder andere trainingsgeschiedenis, doelen, beschikbare tijd en eventuele blessures of blessuregevoeligheid besproken worden. Daarna volgt er een schema op maat. Schema’s worden steeds per maand gemaakt en zullen tussentijds worden geëvalueerd en eventueel aangepast. Contact kan worden onderhouden via mail, whatsapp, telefoon of persoonlijke gesprekken.

Vul voor verdere informatie onderstaand contactformulier in. Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Loading images...